Darkfever
Knjigo prispeval/a:
taša
Fever (1. del)

Darkfever

4/5 · 4 ocene

MacKaylino življenje je dobro. Ima super prijatelje, solidno službo in avto, ki se ji pokvari samo vsak drugi teden. Z drugimi besedami: je popolnoma navadna ženska enaindvajsetega stoletja. Oziroma misli, da je, dokler se ne zgodi nekaj nenavadnega.

Ko umorijo njeno sestro in ji edini namig o njeni smrti pustijo na mobilnemu telefonu, se odloči odpotovati na Irsko, v upanju, da najde odgovore. Iskanje sestrinega morilca jo popelje v skrivnostni svet, kjer ni nič kot se zdi, kjer dobro in zlo nosita isto zapeljivo masko. Kmalu je soočena s še večjim izzivom: ostati živa dovolj dolgo, da se nauči obvladati moč - moč za katero sploh ni vedela, da jo ima, moč, katero vidi v svet daleč od človeškega.

0
3
2

Kupi to knjigo

Karen Marie Moning
8,24 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 23. 05. 2019 13:02:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ever
09. 12. 2014 ob 20:46:42
4 od 5 zvezdic
Kris, Kris... zdaj vem zakaj nisi nadaljevala - čisto razočarana :D No, meni tudi prvi del ni bil bog ve kaj... ampak v nadaljevanju pa je tako napeta zgodba, da ne moreš odložit knjige :)
nusa
20. 05. 2013 ob 06:15:33
5 od 5 zvezdic
Kris
03. 05. 2011 ob 18:02:09
3 od 5 zvezdic
Moram priznat da sem za to knjigo najprej prebrala nekaj citatov, ki so me popolnoma navdušili in sem pričakovala res super zgodbo z zanimivima glavnima karakterjema...vendar temu ni bilo tako, že začetek knjige se mi je veku saj mi Mac ni bila niti najmanj všeč (trmasta, plehka in dost &quot;blond&quot;) tko da sem komaj čakala, da spozna Barronsa, saj sem misnla, da se bo vsaj zaradi njega postalo kaj bolj zanimivo, in ponovno sem se motila...Jericho Barrons ni pustil dobrega vtisa že od začetka (brez osebnosti, nasilen, aroganten...) sploh pa mi ni bilo všeč njegovo obnašanje. Skozi celotno zgodbo pa ubistvu ne izvemo skoraj nič novega, šokantnega, vznemerljivega...in tale sprememba iz Rainbow barbie v Vampire killer Buffy mi je bla preprosto smešna!<br /> <br /> Najbolj pa sem pisateljici &quot;zamerila&quot; to, da je Mac vedno povedala vnaprej kaj se bo zgodilo in z tem pokvarila še tisto malo zabave!<br /> <br /> In kaj je z tem Fae: &quot;hodobni&quot; se hranijo z tvojo lepoto, &quot;dobri&quot; pa ti povzročijo orgazme ter te spremenijo v kurbo že samo ob pogledu naje....????<br /> <br /> In mazanje nohtov takoj po boju, pa bruhanje ko je v bližini Fae predmetov, pa kak konc… ???<br /> <br /> Pravzaprav je ocena bolj 5,5 ampak naj ji bo zaradi par dobrih stavkov v knjigi!<br />
Kris
03. 05. 2011 ob 17:36:11
4 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu