Dediči Ravenscarja
Knjigo prispeval/a:
⋆Lucia⋆

Dediči Ravenscarja

Heirs of Ravenscar

2.5/5 · 1 ocena

Dediči Ravenscarja so nadaljevanje knjige Dinastija Ravenscar.
Po koncu prve svetovne vojne je življenje Edwarda Deravenela, karizmatičnega vodje družinskega imperija in gospodarja Ravenscarja, postlano z rožicami. Vendar pod površjem že vznikajo težave. Postavno ženo Elizabeth Deravenel napada ljubosumje, njene laži in govorice pa načnejo ugled družinskega imena. Še hujši je Edwardov brat George. Z lahkomiselnim vedenjem in nezvestobo pripelje do izsiljevanja ter izdaj.

Sreča družine Deravenel je postavljena na kocko. Rešitev dediščine Ravenscarja tako pristane na plečih Edwardove hčere Bess in njenega sina Harryja. Cena pri tem ni pomembna.

0
1
0

Kupi to knjigo

Barbara Taylor Bradford
14,49 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 09. 2020 03:30:15
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
⋆Lucia⋆
30. 07. 2015 ob 17:24:57
2.5 od 5 zvezdic
Sicer je v redu zastavljena zgodba, ampak bi bila veliko boljša, če nebi na koncu vsakega poglavja avtorica namigovala na "katastrofo", ki se bo zgodila. Raje sama vidim kdaj se bo kaj zgodilo in da ostane kakšno presenečenje. Moti pa me tudi to, da se zgodba konča in nikoli ne razjasni določenih dogodkov, kdo jih je zagrešil in zakaj ... skratka, razočarana.