Deeper
Knjigo prispeval/a:
skyline

Deeper

3.5/5 · 3 ocene

Nekatere ljubezni nikoli ne umrejo...

Pred dvajsetimi leti, je Bess Walsh imela vso življenje pred seboj. Bila je Bess, inteligentna punca, študentka iz velikga mesta, ki je prihajala na počitnice v babičino hišo ob obali, s prijetnim fantom iz mesta, s prijatelji ki so jo nasmejali. Je oddana, zasedena, popolnoma predana ljubezni. A ne do Andya, ki je bil pred dvajsetimi leti uradno njen fant iz mesta in sedanji mož, s katerim imata dva otroka.

Med nepozabnimi poletnimi počitnicami v babičini hiši ob morju, je v mladosti spoznala Nicka, temnolasega porednega fanta. Nick ni bil nekdo, ki bi ga lahko predstavila staršem. Nick ni bil nekdo, ki bi ga lahko obvladovala. In ni bil nekdo, ki ga je mogoče pozabiti. Bil je njena umazana skrivnost, ki je zanetil njeno srce in ji predstavil erotični svet, poln čustev in užitkov, ki jih do takrat ni poznala.

Bess se je vsako noč v teh dvajsetih letih spraševala, kaj se je zgodilo z Nickom, saj je po njunem popolnem poletju izginil neznano kam. Po telefonskem pogovoru, da je na poti k njej v mesto, nihče več ni slišal zanj.

Bess se je zdaj vrnila v hišo ob morju, da si zbistri misli, da si oddahne od napornega življenja v mestu, od propadajočega zakona z Andyem, od odgovornosti. Na obali, kjer so se rodile sanje pred toliko leti, znova začuti poznane ustnice, poznane dotike tako željenih rok, poznan vonj telesa in svoja pozabljena in zatrta čustva. Po dvajsetih letih hrepenenja, Bess dobi odgovor, zakaj Nick ni prišel k njej v mesto tisti večer, ko ga je čakala. Morda je privid, morda je mrtev, morda živ, morda pa nekaj vmes... Privlačnost in ljubezen sta še vedno enaki.

0
4
16

Kupi to knjigo

Megan Hart
14,48 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 30. 06. 2020 18:00:03
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Marjetica
24. 08. 2012 ob 08:49:36
1 od 5 zvezdic
taamy
07. 08. 2011 ob 23:45:35
5 od 5 zvezdic
skyline
04. 01. 2011 ob 11:27:00
4.5 od 5 zvezdic
Sm oklevala med 9 in 10. Meni je ta knjiga full všeč, tud zgodba je fajna. Poglavja so sestavljena iz NOW in THEN, vmes je 20 let razlike. In ko bereš, se ti zgodba sestavlja skupaj v celoto, stvari postanejo jasne in na koncu me je kar butnilo - solzice pritekle:) Všeč mi je tudi stil pisanja.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu