Defiance
Knjigo prispeval/a:
Lenka
Strange Angels (4. del)

Defiance

4.8/5 · 2 oceni

Zdaj ko so se uresničile vse Drujine nočne more, se bo morala podati na samomorilsko misijo, da reši svojega najboljšega prijatelja. Uspela bo le, če bo uporabila vse znanje, ki ga je pridobila na treningih s Christophom, če bo premagala materinega izdajalca in če bo sploh preživela še en dan.

2
2
5
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Lenka
17. 07. 2011 ob 17:42:30
5 od 5 zvezdic
men najboljši del v seriji. ravno tko kot je morrrigan rekla: dru začne sama razmišljat, čeprav večkrat reče, da je najlažje sledit navodilom. christophe mi je že skos mal sumljiv in sploh ni blo težko verjet, da jo čist &quot;okol prnesu&quot;. <br /> gravesa absolutno premal. sem pričakovala, da bo takoj na začetku zalaufala reševalna akcija. mi je pa všeč kako je zastavljeno za naslenji del. očitno lahko zaupaš res samo volkodlakom. yay volkci :) <br /> <br /> pa režala sem se parkrat vmes. no predvsem na začetku, ko ma dru neke komentarje v zvezi z musko.
Morrigan
28. 05. 2011 ob 09:05:33
4.5 od 5 zvezdic
knjigo sem prebrala, takoj ko je izšla, tako da se v bistvu ne spomnim več podrobnosti. sploh prvega dela knjige se sploh ne spomnim, tak da se očitno ni dogajalo nič preveč pomembnega:) kar se pa tiče stvari, ki so mi ostale v spominu - všeč mi je bilo, da je dru končno vzela stvari v svoje roke in je nehala poslušati ostale. se mi zdi, da so lahko z njo ves čas vsi manipulirali, proti koncu te knjige pa je začela razmišljat s svojo glavo. v knjigi je bilo definitivno premalo gravesa. končno se je [spoiler]ash spremenil v človeka[/spoiler], kar sem sicer pričakovala že v prejšnji knjigi. christophu še vedno ne zaupam čisto... navijam za gravesa v ljubezenskem trikotniku:) konec knjige je bil takšen, da komaj čakam naslednjo knjigo (novembra bo). me pa še vedno moti stil pisanja. ne znam točno povedat, kaj mi gre na živce, ampak zaradi tega &quot;nečesa&quot; te knjige vedno ocenim malo slabše, kot bi jih drugače.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu

Ostalo Čvekanje skyline
11. 02. 2012 ob 14:56:14
Angeli Hush, hush Monika
02. 05. 2011 ob 18:11:42