Dekle pod ledom (The Girl In The Ice)
Kupi brez poštnine
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Detective Erika Foster (1. del)

Dekle pod ledom (The Girl In The Ice)

4/5 · 2 oceni

Njene oči so bile široko odprte. Ustnice razmaknjene, kot da bi hotela spregovoriti. Mrtvo telo, zmrznjeno v ledu … In ni bila edina.

Gre res za umor iz strasti? Višja inšpektorica Erika Foster je na sledi serijskemu morilcu.

Ko neki mladenič odkrije truplo mlade ženske pod debelo plastjo ledu v južnolondonskem parku, višjo inšpektorico Eriko Foster zadolžijo za vodenje preiskave.
Zdi se, da je imela žrtev, lepa in bogata mladenka, popolno življenje. Toda ko Erika začne kopati globlje, začne povezovati sledi med tem umorom in umori treh prostitutk, ki so jih prav tako našli zadavljene, z zvezanimi rokami in odvržene v vodo.

Kakšno temno skrivnost je s seboj odneslo dekle pod ledom?

Erika Foster je neustrašna. Spoštovana. Neustavljiva. Ujela bo morilca, ne glede na to, koliko jo bo stalo. Čeprav se je njena zadnja preiskava spremenila v popolno katastrofo, se je zdaj pripravljena soočiti z demoni iz preteklosti in z morilcem, ki je krvoločnejši od vseh, kar jih je srečala doslej. Toda ko se Erika približuje resnici, se tudi morilec približuje njej …

0
2
0

Priporočene knjige

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elchy
13. 04. 2018 ob 13:12:18
4 od 5 zvezdic
mikiesha
26. 09. 2017 ob 12:48:17
4 od 5 zvezdic
Solidna kriminalka: bralca drži v napetosti vse do zadnjih strani, kjer se na koncu razkrije kdo (in zakaj) je dejansko pravi storilec.

Druge knjige avtorja

O tej knjigi na forumu