Demonski ljubimec
Knjigo prispeval/a:
BlebeTanja
Fairwick Chronicles (1. del)

Demonski ljubimec

The Demon Lover

5/5 · 1 ocena

Zavzdihnila sem, oziroma vsaj poskusila. Razprla sem ustnice, toda nisem mogla dihati. Njegove ustnice, biserno vlažne, so se razprle in pihnil je v moja usta. Pljuča so se mi razširila pod njegovo težo. Ko sem izdihnila, je vsrkal mojo sapo in njegova teža se je iz hladnega marmorja spremenila v toplo telo.

Odkar je sprejela službo predavateljice na majhnem kolidžu Fairwick College v severnem delu New Yorka, Callie McFay vsako noč doživlja iste vznemirjujoče erotične sanje: meglica vstopi v njeno spalnico, dobi obliko potentnega, mamljivega neznanca, ki si jo vzame na vse možne zadovoljujoče načine, kjer Callie prede od užitka. Morda so te sanje rezultat tega, da je napisala knjižno uspešnico z naslovom Seksualno življenje deminskih ljubimcev. Callijina vseživljenjska strast je presečišče med mračnimi pravljicami in gotsko literaturo - zatorej se je znašla na Fairwickovem uglednem oddelku za folkloro. Dom si je našla v nekdaj veličastni hiši iz viktorijanskega obdobja, ki jo je klicala k sebi v trenutku, ko jo je zagledala.

Toda Callie kmalu strahoma spozna, da so njene sanje vznemirljivo resnične. Obiskuje jo deminski ljubimec - inkubus - ki jo bo zapeljeval, zadovoljeval in sčasoma izsesal vso njeno življenjsko energijo. Hkrati Callie odkrije še eno presenetljivo stvar: njen inkubus ni edino mitično bitje v Fairwicku. Ko se predavateljice s kolidža, ki so hkrati čarovnice, in vilinci iz okoliškega gozda pripravljajo na izgon demonskega ljubimca, mora Callie storiti nekaj veliko težjega - izgnati nadnaravnega ljubimca iz svojega srca.

0
1
6

Kupi to knjigo

Juliet Dark
16,44 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2019 05:34:59
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
BlebeTanja
09. 09. 2013 ob 20:16:41
5 od 5 zvezdic