Desire Unchained
Knjigo prispeval/a:
skyline
Demonica (2. del)

Desire Unchained

4.8/5 · 3 ocene

Užitek je najmočnejše orožje.

Runa Wagner se nikoli ni želela zaljubiti v privlačnega neznanca, ki pozna njene skrite fantazije, zato se tudi ni odrekla strastem, ki ji jih je nudil. A strast je umrla, ko je spoznala, kako jo je izdal in ji spremenil življenje. Odločna, da povrne Shadu bolečino, ga začne iskati. A njena zadana naloga kmalu postane nočna mora, ko jo ulovijo Shadovi sovražniki in postane njihova ujetnica.

Shade kot še ne pravi demon nosi v sebi ljubezensko prekletstvo, ki mu obljublja večno trpljenje. Upal je, da Rune ne bo nikoli več srečal, saj ji ne želi podobne usode. A ko se prebudi v ječi, priklenjen poleg besne in močne Rune, njegovo upanje umre. Runa v njem prebudi strast, ki je nevarna za oba.

Ugrabitelj nad njiju izreče urok, ki ju zaveže kot življenjska partnerja. Shade in Runa se morata boriti za svoja življenja in za prave odločitve, ki jim srce nasprotuje. Lahko pa izbereta lažjo pot in klonita pod zlobnimi načrti ugrabitelja.

0
3
7

Kupi to knjigo

Larissa Ione
5,25 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 24. 01. 2020 14:00:49
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
bocemeti
27. 05. 2013 ob 10:20:25
4.5 od 5 zvezdic
skyline
25. 04. 2011 ob 00:26:24
5 od 5 zvezdic
Noro! <3
Kris
12. 04. 2011 ob 20:48:31
5 od 5 zvezdic
Š e več akcije, močna bratska ljubezen, humor, zapleti, sex &amp; ljubezen...vse to naredi res dobro zgodbo in branje !!!!<br /> <br /> Karakterji so dobr dodelani in všeč mi je, da zgodbo pripovedujejo tut stranski karaktrji, kateri nardijo knjigo še bolj zanimivo, vendar ne zasenčijo glavna junaka....naravnost uživala sem ob delih Kynan in Wraitha! :P<br /> <br /> Zgodba Shada &amp; Rune mi je bla res sweet...I'm sucker for true love :$