Devils cut
Knjigo prispeval/a:
IngridJalapeñoLopez
The Bourbon kings (3. del)

Devils cut

4.5/5 · 1 ocena

William Baldwin, vodja družine Bradford se je odločil za samomor. Toda potem se je njegov najstarejši sin in sovražnik, Edward, vrnil in priznal, da je bil ta samomor dejansko umor. Zdaj v policijskem priporu Edvard žaluje, ne zaradi razpada njegove družine niti njegova izguba svobode. . . ampak ženska, ki jo je zapustil. Njegova ljubezen, Sutton Smythe, je edina oseba, za katero mu je bilo resnično mar, vendar je eden od glavnih konkurentov Bradford Bourbon Company zato noben odnos med njima ni mogoč.

Lane Baldwine naj bi ostal v svoji vlogi playboyja, za vedno v senci svojega velikega brata Edwarda. Namesto tega je postal novi vodja družine in podjetja. Prepričana, da Edward pokriva nekoga drugega, Lane in njegova prava ljubezen, Lizzie King, gredsta na pot morilca - odkrivatata ​​skrivnost, ki je tako uničujoča, da se igra spremnija.

Življenja vseh na Easterlyu nikoli več ne bodo enaka. Za nekatere je to dobro; za druge, bi lahko bila tragedija, ki presega domišljijo. Samo ena stvar je zagotovo: Ljubezen preživi vse stvari. Tudi umor.

0
1
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
IngridJalapeñoLopez
13. 10. 2018 ob 07:46:46
4.5 od 5 zvezdic