Diana
Knjigo prispeval/a:
prada2015

Diana

3/5 · 1 ocena

Mortonova biografija je med množico podobnih tista, ki tako v Veliki Britaniji kot po vsem svetu velja za najbolj zanesljivo. Sama princesa pri njeni pripravi sicer ni sodelovala (kot ni še pri nobeni), vendar je avtor pri pisanju dostojen najbolj avtentičnih virov njenih sorodnikov in prijateljev, tako da je lahko svojo knjigo upravičeno podnaslovi Resnična zgodba. To potrjuje že dejstvo, da mu je Dianin oče, zdaj pokojni grof Spencer, k odstopil pravico do objave družinskih fotografij, ki jih je bil posnel sam.
V znamenitem intervjuju, ki ga je dala princesa na svojo pobudo britanski televiziji BBC leta 1995, se je izkazalo, da je Mortonov resni raziskovalni trud poplačan: njegove navedbe v pričujoči knjigi so se potrdile kot resnične. In še več kot to - kar so opazovalci trdili ves čas, je zdaj priznala tudi princesa: sama igra glavno vlogo v knjigi, knjiga pa je odigrala pomembno vlogo v njenem življenju.

0
1
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
prada2015
08. 04. 2015 ob 13:39:46
3 od 5 zvezdic
Zgodba o princesi Diani je tragična, žalostna in nesrečna. Diana je neverjetna ženska in zelo pogumna. Težko je trpeti, biti nesrečen in se navzven pokazati v čisto drugačni luči. Name je naredila velik vtis. Če boste brali knjigo si pripravite robčke, ker je zelo žalostna in solzic ne bo manjkalo.