Dinastija Ravenscar
Knjigo prispeval/a:
⋆Lucia⋆

Dinastija Ravenscar

The Ravenscar dynasty

Na zelo hladen dan leta 1904 se prihodnost družine Deravenel za vedno spremeni. Ko Cecily Deravenel osemnajstletnemu sinu Edwardu pove za smrt očeta, brata, strica in bratranca, del njega umre. Edwarda tolaži bratranec Neville Watkins, ki je sumičav glede teh smrti. Zaobljubita si, da bosta odkrila resnico, maščevala smrt in prevzela nadzor nad poslovnim imperijem, ki so jim ga nezakonito odvzeli pred šestdesetimi leti.
Lep, karizmatičen in splošno znan ženskar Edward se proti rivalu Henryju Grantu prične bojevati za družinski imperij. Ob strani mu stoji Elizabeth Wyland,mlada vdova ter izjemna lepotica, in na skrivaj se poročita. Zelo je ambiciozna in željna moči. Toda, Edward ima tudi ljubico: Jane Shaw, ki je v njegovem življenju konstanta. Ko Elizabethino ljubosumje uniči njun zakon, je Edwardova edina uteha delo z Jane. Hišo Deravenel usodno pretrese, ko pride do izdaje. Zelo kmalu grozi, da bo katastrofa uničila družino in podjetje … Moč in denar, strast in nezvestoba, ambicije in izdaja – vse to se odraža v dramatični sagi, ki je postavljena v čas edvardijanske dobe, v čudovito obdobje le malo pred prvo svetovno vojno.

0
0
0

Kupi to knjigo

Barbara Taylor Bradford
16,39 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 13. 12. 2019 21:01:23
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj