Dream With Me
Knjigo prispeval/a:
prada2015
With Me in Seattle (13. del)

Dream With Me

Kane O'Callaghan ve kaj pomeni pokazati svoje delo celotnemu svetu. Njegovi kosi so na razstavi v palačah in muzejih, tudi v O'Challaghanovem Muzeju stekla zunaj njegovega ljubljenega mesta Seattla. Kane je samotarski tip, na svoji farmi rad preživlja čas sam, predan je samo svoji umetnosti. Njegovo življenje je popolno.

Do dne, ko sreča njo.

Anastasia Montgomery najraje preživlja čas s postopanjem po muzejih. Umetnost ne nahrani samo njene duše, ampak ji je tudi inspiracija pri njeni osebni umetnosti oblikovanja poročnih tort. Ko njena muza izgine, jo najde ponovno v muzeju v Seattlu in O'Callaghamov muzej stekla je njen najljubši. Nikoli ni srečala umetnika, ampak ve, da mora biti briljanten, če izdeluje tako čudovite stvari iz stekla.

Trčiti v tečnega tujca v muzeju ni bil Anastazijin plan. Ko ugotovi, da je to Kane, je za njo prav ponižujoče.

Ko ga ponovno sreča v dobrodelni organizaciji, preživi neverjetno in nepozabno noč s skrivnostnim oblikovalcem stekla. Anastasia razmišlja o Kanu in njegovim dragocenim delom. Ali bo njun odnos zacvetel v življenjsko romanco, ali pa bodo njune sanje o uspehu napoti njuni pravi ljubezni?

0
0
1

Kupi to knjigo

Kristen Proby
12,88 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 27. 05. 2020 07:00:26
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj

Druge knjige avtorja

Book Depository