Drzni rekrut
Knjigo prispeval/a:
elchy
Highland Guard (6. del)

Drzni rekrut

The Recruit

5/5 · 3 ocene

Škotski kralj Robert the Bruce si bo vrnil kraljestvo pred vdirajočimi Angleži. Za zmago bo potreboval odločnost in pogum elitne skupine bojevnikov, Višavske straže – mož, ki se borijo brez strahu in ljubijo brez meja.

Srditi, agresivni in drzni Kenneth Sutherland je pravi prvak – vešč je vseh orožij in željan zmage. Pripravljen je na največji izziv: da se pridruži skrivni elitni vojski Roberta the Brucea. To čast si bo najlažje prislužil z zmago na višavskih igrah. Osredotočenega in pripravljenega na zmago ga vržeta iz tira ljubka ženska in ukradeni trenutek sladkega zapeljevanja. Njena nedolžnost in brezsramna lakomnost mu vnameta kri. Priboril si bo mesto v Straži – in v postelji Mary Mar.

Robato čedni prihodnji junak je razvnel srce, ki bi moralo biti pametnejše. Mary si obljubi, da se bo predala brez obljub, brez strtega srca – samo za eno noč neverjetne strasti. Nič, se priduša, je ne bo prepričalo, da bi se odrekla težko priborjeni neodvisnosti in usodo znova položila v roke vplivnega moškega. A si s slehernim Kennethovim nežnim dotikom in sladkim poljubom želi več. Zdaj hoče njegovo srce. Toda ali se bo ta odločeni prvak pripravljen odreči vsemu v imenu ljubezni?

2
3
1

Kupi to knjigo

Monica McCarty
7,54 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 05. 2021 22:30:12
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
versig
10. 07. 2017 ob 08:11:04
5 od 5 zvezdic
blue.motion.grey
19. 04. 2017 ob 00:45:39
5 od 5 zvezdic
monique
15. 09. 2016 ob 05:05:56
5 od 5 zvezdic