Ecstasy in Darkness
Knjigo prispeval/a:
skyline
Alien Huntress (5. del)

Ecstasy in Darkness

4.8/5 · 2 oceni

Ava Sans je odraščala v revnem predelu Chicaga in sedaj ima le dve možnosti: bo lovec ali plen. Kot AIR agentka mora ujeti najmočnejšega in najhudobnejšega sovražnika, ki je izurjeni bojevnik - legendarni vampir s sposobnostjo manipuliranja časa. Nič povezano z njim ni dobro, le da je najlepši moški, ki ga je kdajkoli videla.

McKell, nekoč poveljnik celotne vojske vampirjev je bil preklet na samoto in izgnan iz svojih vrst. Njegova nevesta, ki mu je bila dodeljena, živi z največjim ženskarjem na svetu. Za McKella so ljudje le hrana. A drobna in zlatokožna Ava pritegne njegovo pozornost, saj je močna in ranljiva, agresivna in nežna, smrtonosna in zvesta. Četudi je zvestoba nekaj, kar McKell pripisuje le slabi presoji, je prav to tisto, kar ga vleče k Avi. Ko lovljenje postane zapeljevanje, McKell in Ava odkrijeta pravo resnico o njegovi preteklosti, za kar morata plačati usodno ceno.

0
2
4

Kupi to knjigo

Gena Showalter
9,27 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 20. 09. 2020 02:00:22
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
29. 05. 2013 ob 13:48:03
5 od 5 zvezdic
Kris
11. 02. 2011 ob 13:28:16
4.5 od 5 zvezdic
waaaa obožujm to serijo !!!

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu