Ecstasy Unveiled
Knjigo prispeval/a:
skyline
Demonica (4. del)

Ecstasy Unveiled

4.8/5 · 3 ocene

Demon, ki je suženj.

Lore je poldemon, ki je bil prisiljen služiti svojemu gospodu kot njegov morilec na klic. Da si zasluži svojo svobodo in reši življenje svoje sestre, mora izpolniti še zadnje naročilo za umor. Odločen, da ga nič ne bo zaustavilo, se poda na zadnjo nalogo.

Angel, ki jo mikajo skušnjave.

Idess je angel z divjo stranjo. Njena naloga je ščititi človeške tarče, na katere cilja Lore. Za zaščito nedolžnih ljudi bo naredila vse, tudi če tvega lastno identiteto.

Kar se začne kot nedolžno igračkanje med Lorom in Idess, se kmalu spremeni v strast, kateri se ne angel ne demon ne moreta upreti. Želja po predanosti je prevelika, da bi lahko razumno razmišljala. Razdvojena med obveznostmi in željo po strasti morata združiti moči, da lahko ostaneta zvesta svojim prvotnim ciljem. Kakšne so posledice, če kateremu od njiju spodleti?

0
3
7
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
29. 05. 2013 ob 13:49:40
5 od 5 zvezdic
bocemeti
27. 05. 2013 ob 10:21:22
4.5 od 5 zvezdic
Kris
17. 04. 2011 ob 09:26:35
5 od 5 zvezdic
Ta serija me resnično preseneča, ponavadi je pri nadaljevanjih tako (vsaj pri meni) da sta mi npr. 1, 3 in 5 del od 6 boljša od ostalih...tu pa se kvaliteta zgodbe, pisanja in zapletov z vsakim delom boljša (vsaj do sedaj :P )<br /> <br /> Lore &amp; Idess sta bla res super par! Pol je tu seveda Sin, ki je kot ženski Wraith, iLike it!!! xD <br /> In ko smo že pri njem...<br /> <br /> - You know, life was a whole lot easier when we hated all humans and didn‘t give a shit what happened to the lot of them.<br /> He laughed. - Okay, I couldn‘t say that with a straight face. I still don‘t give a shit. (Wraith)<br /> ―The demon does have a way with words. hehe<br />