Evercrossed
Knjigo prispeval/a:
skyline
Kissed by an Angel (4. del)

Evercrossed

3.5/5 · 1 ocena

Minilo je eno leto, odkar je Tristan umrl. Ivy in Tristan sta odšla vsak svojo pot: on proti svetlobi, ki ga je vodila v posmrtno življenje, ona v Willov (novi fant) objem. Ivy se odpravi v Cape Cod, da bi lažje pozabila na pretekle dogodke in skorajšnjo smrt. Edino, kar si želi, je ležati na plaži in piti limonado s svojimi prijatelji.

A prometna nesreča konča Ivyino življenje. Ko potuje proti meji posmrtnega sveta in opazuje svoje življenje, ki ga bo pustila za sabo, ji Tristan s strastnim poljubom vrne dih. Ivy se zbudi v bolnici ob Willu in svoji družini, a edino na kar lahko misli je Tristan. Spozna, da njuna ljubezen nikoli ni minila, četudi ju je življenje ločilo.

A spomini niso edini, kar se vrne iz preteklosti in tokrat Ivy ni več prepričana, da je njuna ljubezen dovolj, da jo ohrani pri življenju.

0
1
1

Kupi to knjigo

Elizabeth Chandler
9,99 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 25. 09. 2020 09:30:07
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
06. 05. 2011 ob 11:19:18
3.5 od 5 zvezdic
Glede na prejšnjo knjigo sm bila rahlo razočarana, skoz sem imela občutek, da je bila ta knjiga zelo na hitro napisana. Tudi zaključek je bil... Ne vem no, marsikaj bi se lahko drugače razpletlo in bi bilo čakanje na naslednji del bolj polno navdušenja.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu