Everything Under The Sun
Knjigo prispeval/a:
prada2015

Everything Under The Sun

Thais Fenwick je imela enajst let, ko je razpadla civilizacija. Virus je uničil večino prebivalstva. Thais je v skupini preživelih s svojo družino živela sedem let na območju gore Appalachian. Nato pa jih napadejo jahači. Njo in njeno slepo sestro odpeljejo v ozemlje East-Central, kjer ju čaka kruto in nepravično življenje o kateremu jima je pripovedovala že mama.

Atticus Hunt je težaven vojak iz Lexington Cityja. Zadnjih sedem let je pomagal moškim žrtvam v post apokaliptični skupnosti. Ve, da mora opustiti svojo moralo in vest in postati podoben ostalim, če želi preživeti v tem svetu. Ko sreča Thais mu morala in vest ne dasta miru. Riskira svoj položaj in svoje življenje, da ji pomaga. Skupaj pobegneta iz mesta. Odpravita se na dolgo nevarno potovanje, da bi prispela na varno v Shreveport v Louisiani.

Ko se trudita preživeti v svetu brez elektrike, hrane, zatočišča in čiste vode, se Atticus in Thais počasi zbližujeta in njun strah preraste v ljubezen. Ali lahko ljubezen preživi v teh temačnih časih, ali ji je usojeno, da umre skupaj z njima?

0
0
2
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Book Depository