Fall into You
Knjigo prispeval/a:
skyline
Loving on the Edge (3. del)

Fall into You

4/5 · 1 ocena

Športna novinarka Charli Beaumonde izgubi sanjsko službo kot TV reporterka zaradi njenega izgleda, saj ni dovolj ženstvena za javljanje v živo iz športnih prizorišč, četudi njeno športno znanje presega tistega od drugih kandidatk. Svojemu šefu želi pokazati, kako zelo se je zmotil pri izbiri primerne reporterke. Sama tudi raziskuje škandal v nogometu, katerega želi razkriti ob primernem času in z vsemi podatki, ki jih potrebuje. Nekdo ugotovi, kaj Charlie raziskuje, in njeno življenje postane ogroženo. Charlie nima druge izbire kot da sprejme predlog starega družinskega prijatelja Granta Watersa, da se zateče na njegovo posestvo, saj bo tam zagotovo varna. Grant ji želi pomagati, četudi se zaveda, da je mlajša sestra njegovega najboljšega prijatelja trmasta, brezkompromisna in neobvladljiva, kar je prav nasprotno od njegovih gostov.

Grantovo posestvo je ekskluzivni BDSM ranč v Teksasu, kjer nihče ne dvomi v njegove besede in odločitve. Prepričan je, da bo moral vseskozi biti pozoren na Charlie, saj bo njena novinarska duša zagotovo želela raziskovati okolico in dogajanje, kamor ne bo imela vstopa. A na Grantovo presenečenje Charlie pokaže zanimanje za BDSM svet in treniranje subov, saj v njih vidi točno to, kar so ji v službi očitali, da ji manjka: zapeljivost, ljubkost, milino, privlačnost, samozavest. Grant ne verjame, da bi se drzna in uporniška Charlie lahko podredila ukazom nekoga drugega. A Charlie mu bo dokazala, da se tudi najboljši in spoštljiv dominant, kakor je Grant, lahko zmoti pri ocenjevanju posameznika.

0
1
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 02. 2023 20:00:16

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
01. 04. 2015 ob 09:43:18
4 od 5 zvezdic