Fearless
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Rosewood Bay (1. del)

Fearless

Zaljubi se v Wardove...

Mehanik in lastnik garaže Kane Harmon je navajen, da plažo v njegovem mestu obiskujejo premožne lepotice. Noče se zapletati, saj ve, da bo večina žensk tukaj samo čez poletje.

Izjema je Halley Ward, ki ni tukaj samo začasno. Živi v osami v bungalovu na plaži. Ženska, ki jo muči preteklost, se je odmaknila od svoje družine. Ona je drugačna od Kanovih ostalih deklet, ki ga že poznajo - ne pričakuj več kot ti ponudi.

Kane je rešil Halley in njen razbit avto iz ceste in takoj postal zasvojen z njo. Pove mu, da je ne zanima. On ve, da laže. Odloči se, da jo bo spravil nazaj v življenje, vrnil njena čustva in družino. Pokazal ji bo barve, ki jo obkrožajo živahno toliko kot tiste, ki jih uporablja na platnu.

Ko se srečata preteklost in sedanjost, so grožnje na sporedu. Čas je, da se Halley postavi zase in za svoje življenje. Za razmerje in življenje, v katerega verjame in si ga zasluži.

0
0
2

Kupi to knjigo

Carly Phillips
14,23 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 01. 2020 19:32:19
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj