Fighting for Love
Knjigo prispeval/a:
skyline
Second Chances (4. del)

Fighting for Love

Boriti se za srce je večji izziv kot boriti se za naslov prvaka.
Za nekaj trenutkov, leta nazaj, je vzplamenela ljubezen, ljubezen je bila vrnjena, deljena, in na koncu - ljubezen je bila izgubljena. Odločitev, da odide, je bila največja napaka, ki jo je Shelby Dawson naredila. A takrat, deset let nazaj, je bila prepričana, da mora varovati svojo skrivnost, četudi je s tem zlomila dva srca. svojega in njegovega. Takrat je bila popolnoma predana njemu in on njej, a danes sta oba drugačni osebi, predvsem on.

On je postal dobro poznan MMA prvak težke kategorije in vsesplošni bad boy: Matt »Uničevalec« Reynolds. Reven deček, ki je doma pomagal plačevati račune za osnovne potrebščine, je zrasel v egoističnega bogataša, ki niza zmago za zmago v ringu in kateremu ženske padajo pod noge ter v njegovo posteljo. Za borca, ki živi v iluziji, kako je njegovo življenje popolno, se vse spremeni en dan, ko znova zagleda dekle, ki mu je nekoč pomenila vse. Zdaj ženska, lepša kot kdajkoli prej, mu odkrije globoko zakopane spomine na čas, ko je zares bil srečen. A najbolj boleč spomin je prav zadnji, ko mu je obljubila da bo vedno na njegovi strani, potem pa odšla brez ozira nazaj.

Njuna nova priložnost ni postlana s cvetjem. Narejena je napaka, ki prinese posledice. Nekdo ne želi, da bi bila skupaj in bo naredil vse, da Matt in Shelby ne najdeta svoje sreče.

0
0
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj