Finding Paris
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

Finding Paris

2.5/5 · 1 ocena

Sestri Leo in Paris Hollings sta se vedno lahko zanesli le druga na drugo. Ne moreta zaupati svoji mami, ki skače iz mesta v mesto in od fanta do fanta, niti ne moreta zaupati svojemu očimu, ki je kockar in zaradi katerega so se morali preseliti v Las Angeles. Sta tako rekoč sami: Paris, ki je vedno bila sanjač in Leo, ki ima pred seboj jasno začrtan načrt - iti na Stanford, postati zdravnica, zaljubiti se. Ampak trenutno Leo ne gre nikamor in s sestro imata celo noč zase.

Vse dokler je Paris ne zapusti pri Heartbreak Hotel Diner, samo trenutek za tem, ko sta se pogovarjali z Maxom Sullivanom. Leo kasneje najde Parisino sporočilo - namig. Je ta kakšne vrste igra? Kje je Paris in zakaj je izginila? Leo sprejme Maxovo pomoč in skupaj sledita namigom po Vegasu in še dlje. Ampak pot do resnice ni popolnoma ravna in prav tako ni pot do skrivnosti Leo in Maxa.

0
1
1

Kupi to knjigo

Joy Preble
16,55 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 24. 05. 2020 07:30:12
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
27. 08. 2015 ob 13:46:38
2.5 od 5 zvezdic
Opis se mi je zdel super, vendar se je čar zgodbe popolnoma izgubil, saj je stil pisanja grozen. Med branjem sem večkrat celo izgubila rdečo nit, toliko praznih besed in opisov je bilo uporabljenih.

Druge knjige avtorja

Book Depository