Finding Tomorrow
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Traiding Yesterday (2. del)

Finding Tomorrow

Navzven sem imel vse. Kot športni komentator pri ESPN sem potoval po svetu, obiskal sem najbolj prestižne športne dogodke in spoznal različne slavne ljudi. Dobil sem odlične prijatelje in katerokoli žensko sem hotel, ampak sem pogrešal majhno dekle kateri sem pomagal odraščati in jo oboževal. Moje srce je bilo zlomljeno, ko je moj najboljši prijatelj zasedel moje mesto in postal njen oče. To mi je pustilo veliko luknjo v mojem življenju.

Vsaj moja kariera je bila na vrhuncu, dokler ni Missy Ellington vdrla v službo in mi želela prevzeti napredovanje na katerem sem dolgo delal. Nova služba bi mi omogočala manj potovanja in več časa bi preživel v Atlanti, kjer bi lahko več časa preživel s svojo malo Remi. Ne bom dovolil, da neznana ženska pride in mi spodnese to možnost.

Missy je bila lepa in pametna, toda njena neusmiljena ambicija in hladno obnašanje je bilo nadležno. Bila je tip ženske, ki bi privlačila vse moške, če ne bi bila tako arktično hladna. Bil sem očaran, vendar mi profesionalna etika ni dovolila kaj več. Nekaj je bilo na njej, ki je govorilo, da ni samo neusmiljena medijska psica. Občutil sem ranljivost, ki jo je skrivala in me je prevzela tako kot njena goreča vsebnost in osupljiva lepota. Sprva je bila strgo nenaklonjena moškim, ampak jaz sem bil odločen, da ugotovim kaj je povzročilo bolečino v njenih čudovitih zeleno-modrih očeh.

Ko sem ugotovil, da je Missyjina zagnanost in neusmiljenost posledica boleče preteklosti in dečka po imenu Dylan, sem postal zaščitniški in moje srce je zavračalo logiko. Ko sva se začela odpirati drug drugemu, si nisem mogel pomagati, da sem padel v njen svet in začela mi je zaupati. Podrobnosti njene skrivnostne preteklosti, so me razburile in prisegel sem, da dokler bom jaz živ nihče več ne bo prizadel Missy in Dylana.

0
0
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Book Depository