Fire Lines
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

Fire Lines

2/5 · 1 ocena

Émijin oče je rad pripovedoval zgodbe o življenju na drugi strani zidu, a Émi ni nikoli zares vedela ali so resnične ali ne. Sedaj so očeta odpeljali in ona je bila skupaj z mamo odpeljana v Rdečo četrt, kjer se ti slabo piše če ne spoštuješ pravil ali imaš skrivnosti kje na vidnem.

Ko dopolni 17 let, iskrice letijo po zraku - dobesedno. Njena kri se prebudi in zave se, da ima nadnaravne sposobnosti... talent, ki jo lahko stane glave.

S pomočjo prijatelja pobegne na drugo stran obzidja, stran od vsega kar pozna. Znajde pa se v svetu varuhov, jezdecev slonov in čarovnije. Odkriti mora resnico o sebi, kdo je in zakaj se ji v sanjah prikazuje neko dekle.

Ampak ali Émi lahko preživi v tem nenavadnem svetu polnem nevarnosti?

0
1
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
11. 12. 2017 ob 11:00:09
2 od 5 zvezdic
Z branjem tele knjige sem imela prenekatero težavo. Pri zgodbi mi je bilo sicer všeč, da ni sledila nareku drugih knjig tega žanra in je imela nekakšen svoj potek. Vendar pa se mi zdi, da bi lahko bila veliko bolje izpeljana. Imela sem občutek, da se je dogajanje preveč odmaknilo od začetne zgodbe. Brala sem jo kar nekaj časa, saj mi ni in ni šla. Ni slaba, ampak mene ni prepričala.
Book Depository

O tej knjigi na forumu