Fisher's Light
Knjigo prispeval/a:
skyline

Fisher's Light

Fisher.
To je torej to, a ne? Po štirinajstih skupnih letih, po začetku najinega skupnega življenja na tem otoku, po tvojih petih dolgoročnih misijah in neštetih pismih, ki sem ti jih napisala skozi ves ta čas, sem končno v nabiralniku našla nekaj, kar sem vedno sanjala: pismo s tvojo pisavo na kuverti. Za trenutek sem mislila, da si si premislil, da so vse krute besede, ki si mi jih izrekel bile le posledica trpljenja, ki si ga doživljal. Še vedno sem bila tu, Fisher. Še vedno sem bila tukaj in čakala da se vrneš, čeravno si mi povedal, da se nikoli ne boš. Ampak vedno si pravil, da boš našel pot do mene nazaj. Izmed vseh laži, ki si mi jih povedal, ta laž boli najbolj.
V priponki boš našel podpisane ločitvene papirje, kot si želal.
Upam, da najdeš, kar iščeš. Oprosti, da to nisem bila jaz.
Lucy

Da bosta dobila zaključek, kot ga želita, bosta Lucy in Fisher morala iti na začetek njune poti skozi dobre in slabe čase, ki ju bodo spomnili, zakaj sta vedno našla pot nazaj drug do drugega in zakaj je tokrat zadnjič.

0
0
1

Kupi to knjigo

Tara Sivec
16,47 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 01. 06. 2020 04:00:06
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj