For You
Knjigo prispeval/a:
skyline
The 'Burg (1. del)

For You

4/5 · 1 ocena

Namestnik Alexander Colton in February Owens sta bila srednješolska zaljubljenca. Vsi v majhnem kraju so vedeli, da sta si usojena. A nekaj se je zgodilo in Feb je Coltu zlomila srce, postala je divja in posledično se je zgodila tragedija. Colt se je maščeval osebi, ki je Feb spravila na dno, a kljub temu da je Colt tvegal zanjo vse, mu je Feb obrnila hrbet in zbežala iz mesta.

Petnajst let kasneje se Feb vrne, da bi pomagala voditi družinski bar. A preteklosti se ne da spremeniti in ni več upanja, da bi s Coltom skupaj zakrpala stare rane, četudi privlačnost med njima ni usahnila. Vse se spremeni, ko nekdo začne ubijati ljudi iz Febinega življenja. Colt je še vedno stari Colt in Feb je še vedno Feb, zato krajani niso presenečeni, ko opazujejo kako Colt zagrizeno išče morilca in varuje Feb. Trupel je vedno več in v preiskavo se vključi še FBI. Skozi vso zmešnjavo se Colt in Feb trudita odpustiti napake, ki so se zgodile v skupni čudoviti preteklosti s slabim koncem. A konec lahko spremenita, mar ne?

0
1
1

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
23,10 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 04. 04. 2020 04:00:02
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2015 ob 09:42:27
4 od 5 zvezdic