Four Summers
Knjigo prispeval/a:
skyline

Four Summers

4/5 · 1 ocena

Charlotte Gates je naveličana biti navadna Charlie Rae. Obožuje jezero ob katerem je zrasla, obožuje majhne kabine, ki jih lahko najamejo popotniki, in obožuje nebo polno zvezd. A v notranjosti jo razjeda želja po več.

Nathaniel Chase po prvem letniku srednje šole prvič preživi poletje s svojo družino v The Village. Charlotte mu takoj postane zanimiva, saj je drugačna od punc, ki jih Nate srečuje v mestu. Charlotte vedno pove svoje misli, zmaguje v družabnih igrah in najbolj je pomirjena, ko zre v zvezde.

Štiri poletja Charlotte in Nate skupaj, postaneta najboljša prijatelja, si delita prve izkušnje, prva doživetja, hranita skrivnosti in se zaljubita. Vsako poletje se tudi poslovita. Charlie si želi oditi iz Village. Nate ji želi podariti zvezdno nebo. Sanjata, da bosta vse lahko doživela skupaj. A življenje ni tako razigrano in lahkotno kot njuna poletja.

0
1
0

Kupi to knjigo

Nyrae Dawn
13,11 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 27. 09. 2020 01:30:06
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
19. 01. 2015 ob 12:05:46
4 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu