From What I Remember
Knjigo prispeval/a:
Ever

From What I Remember

,

5/5 · 2 oceni

KYLIE: Tijuana?!? Trenutno bi mogla vaditi zaključni govor za maturo, ki bo čez manj kot 6 ur, jaz pa sem se zbudila s poročnim prstanom na roki...

MAX:Vse se je začelo, ko so Kylie ukradli prenosni računalnik. Dobro, priznam, da mi je bila všeč, ko je vzela vajeti v svoje roke in se obnašala kot dekle iz akcijskega filma, ampak vseeno?! Sedaj bova zadnji dan šole preživela v Mehiki?! Super...NOT.

WILL: Reševanje Kylie Flores je moje vsakdanje opravilo. Š e sreča, da sem popoln za to službo. Ko mi je sporočila, da je ujeta v Mehiki z Maxom Langstom, sem ji seveda takoj bil pripravljen skočiti na pomoč. Ampak, saj se nam ne mudi preveč domov, kajne? To je le Tijuana! Zabava!

LILY: Ko sem stopila v sobo sem svojega fanta, Maxa Lengstona, zalotila v postelji s frikom stoletja - Kylie Flores. Karkoli se je že zgodilo, tega ne bom dopustila! Max rabi mene in jaz rabim njega.

1
3
10
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Kris
29. 07. 2012 ob 10:26:00
5 od 5 zvezdic
Se popolnoma strinjam z Ever!<br /> Me kr ma, da bi šla na en spontan road trip! :D
Ever
26. 07. 2012 ob 07:49:38
5 od 5 zvezdic
Meni je bila ta zgodba zelo, zelo všeč. Je hecna, ima svoje romantične trenutke, ima svoje trenutke kreganj, ima vse kaj rabi taka kategorija. Pa še nekaj posebnega je - Tijuana! :)