Future Imperfect
Knjigo prispeval/a:
skyline
Future Imperfect (1. del)

Future Imperfect

4/5 · 2 oceni

Ade Patience lahko vidi prihodnost in to mu uničuje življenje. Ko ta sedemnajstleni dijak Mantlo High School pade v nezavest, lahko vidi dneve in desetletja svoje prihodnosti. Ade je najboljši član skrivne vedeževalske skupine v Denverju. A nasprotno od drugih vedeževalcev, Ade ne gleda v prihodnost iz radovednosti ali z dobrimi nameni, ampak je obseden in zasvojen s premagovanjem zakonov realne fizike, saj dejansko videnje prihodnosti ne bi smelo obstajati.
A četudi ima včasih videnja, ki jih želi spremeniti, Ade pozna eno in edino pravilo: Ne glede na to, kako se trudiš, prihodnosti ne moreš spremeniti.

Adov spomin začne pešati, njegove ocene v šoli so vedno slabše, njegov najboljši prijatelj in njegov psiholog mu skušata pomagati, predenj bo prepozno. Ade ve, da se mora vzeti v roke, a to je težje, kot izgleda. Na njegovo srečo se je na srednjo šolo prepisala omamno lepa Vauxhall Rodolfo. Pred dvema letoma je Ade imel vizijo o njej - zaljubila se bosta. In prav to je motivacija za Ada, da popravi svoj način življenja. A v sedanjosti so stvari bolj zakomplicirane. Vauxhall ima svojo odvisnost in ko Ade dobi novo vizijo, v kateri vidi njenega prijatelja Jimmya utopljenega, medtem ko je Ade preveč odsoten da mu pomagal, Ade hoče prelomiti eno in edino pravilo. Par mora premagati vsak svojo odvisnot in sprejeti ljubezen drug do drugega, da bosta lahko naredila nemogoče: spremenila prihodnost.

0
2
4
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Lenka
29. 05. 2012 ob 18:02:55
3.5 od 5 zvezdic
mi ni bila pretirano všeč. ves čas se mi je zdela malo zmedena. pa adeova mama mi je šla hudo na živce. <br /> <br /> je bil pa konc oz. jimijeva razlaga kaj se pravzaprav dogaja ful dobra. mislim res huda ideja
taša
03. 08. 2011 ob 18:27:36
4.5 od 5 zvezdic
Knjiga je malo drugačna, ampak meni je bila všeč...
Book Depository