Games of the Heart
Knjigo prispeval/a:
skyline
The 'Burg (4. del)

Games of the Heart

4/5 · 1 ocena

Mike Haines lahko iz svojega balkona opazuje mirno in lepo okolico od Holliday farme. Dobro se še spomni mlajše in prikupne sestre Dusty od njegove takratne srednješolske punce, ki je odraščala na tej farmi. Kot najstnica, je Dusty kršila vsa pravila, a ko je bila še otrok, je bila nežna, smešna in z Mikom sta se dobro razumela. A ko je končala srednjo šolo, je odšla, in Mike je ni več srečal.

Ko Dustyno družino doleti tragedija, se Dusty vrne in Mike misli, da je še vedno nežna in ljubka punca, kakršno je poznal. Preseneti ga, kako se je spremenila, saj je postala sebična, brezsrčna, saj se ne zmeni za žalovanje, ki ga v družini preživljajo. Mike jo poišče in jo sooči s tem dejstvom, saj želi razumeti, kaj se ji je zgodilo, da se je tako spremenila. Kmalu spozna, da je njegovo mnenje napačno o Dusty Holliday. Njuna povezanost, kakršno sta imela že v mladosti, ponovno oživi na še višji čustveni ravni.

Mike Haines je previden, saj ima za sabo propadli zakon. Da zaščiti svoje srce in svoje otroke pred novim razočaranjem, nima interesa biti z žensko pri kateri je tveganje za zlomljeno srce tako visoko. A stvari se spremenijo, ko Mike izve, kaj se je v resnici zgodilo Dusty.

0
1
1

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
27,10 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 24. 06. 2021 11:30:20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2015 ob 09:43:03
4 od 5 zvezdic