Golden Trail
Knjigo prispeval/a:
skyline
The 'Burg (3. del)

Golden Trail

4/5 · 1 ocena

Tanner Layne in Raquel Merrick sta se zaljubila kot mladostnika, prepričana, da bosta ostala skupaj za vedno. Nato Rocky zapusti Layne, brez pojasnila, brez vrnitve.

Layne zbeži iz The Burg, a se vrne čez nekaj let, da bi poskrbel za svoja sinova, ki jih ima z bivšo ženo, katera se je zapletla z največjim idiotom v kraju. Layne se uspe izogibati Rocky dokler ga trije streli ne spravijo na kolena. Raziskoval je namreč umazane policiste, a niti sanjalo se mu ni, kako globoko je zasidran kriminal v The Burg. Ko Rocky izve, kaj se mu je zgodilo, skleneta dogovor, da bosta skupaj prišla do dna umazani igri in razkrinkala umazanega policista. Da bi jima uspelo, Layne vključi v raziskovanje tudi njegovega CIA mentorja, Rocky-inega brata, ki je detektiv, krajevnega obveščevalca in Laynova dva sinova. Medtem se Tanner Layne in Raquel Merrick trudita na vso moč, da njuna čustva, ki jih še vedno gojita drug do drugega, nebi vplivala na raziskovanje. A to je težko, saj so spomini na skupne čase še vedno živi in nadvse čudoviti.

0
1
1

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
23,43 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 01. 04. 2020 13:00:47
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2015 ob 09:43:27
4 od 5 zvezdic