Gorgeous
Knjigo prispeval/a:
AmirelClay
The Avery Sisters (2. del)

Gorgeous

Izgleda dobro ... ampak Allison Avery ne more verjeti. Odraščanje ob dveh lepih sestrah blondinkah, je naredilo Allison vedno zanimivo temnolasko Avery. Ampak ko se prikaže hudič, in ji ponudi možnost da jo naredi čudovito, Allison kar poskoči ob priložnosti, da postane opažena. Ampak obstaja ena majhna zahteva in to ni njena duša: Hudič hoče njen mobilni telefon.

Čeprav se je njen dogovor z hudičem na začetku zdel precej dobra ideja, Allison hitro spozna da biti čudovita, ni tako lahko kakor izgleda. So njeni novi prijatelji in fant resnični, ali pa jim je všeč samo njen lep obraz? Allison ne more nikomur več zaupati, in njeni zasežen mobilnik in slabo finančno stanje v družini stvari ne izboljšata. Ko pa izve, da lahko postane Ameriški naslednji najstniški model, se zlomijo vse peklenske zavore. Allison lahko izgubi nadzor, ampak kako daleč je pripravljena iti, da ostane čudovita za vedno?

0
0
2

Kupi to knjigo

Rachel Vail
9,42 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 28. 05. 2020 14:30:18
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj