Handle With Care
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Shacking Up (5. del)

Handle With Care

ŽELEL JE IZGUBITI KONTROLO.

Med zmedenim zakonom njunih staršev in njegovim narcisoidnim mlajšim bratom, je Lincoln Moorehead večino svojega življenja preživel tako, da se je izogibal svoje družine. Po smrti njegovega očeta, se Lincoln znajde v sredini drame. Po vrhu vsega je bil imenovan za generalnega direktorja podjetja Moorehed Media, kar je bilo veliko razočaranje za njegovega brata. Ampak Lincolnov slab odnos se omehča, ko spozna nesmiselno in čudovito žensko, ki je dobila nalogo, da ga spremeni iz zadirčnega divjega tipa v uglajenega poslovneža.

ONA SE TRUDI DRŽATI VSE SKUPAJ.

Wren Sterling je delala dvojno izmeno, da obdrži nediskretnost v Moorehead Media v zalivu. Ko ji predstavijo novo pogodbo z novimi odgovornostmi in dodatno motivacijo, privoli. Delati s samotarskim starejšim sinom trapasto upravičene družine je vredno sitnosti, če to pomeni, da veliko bližje sledi svojim sanjam. Wren ne pričakuje, da bo njemu privlačna ali, da bo privlačnost obojestranska. Ona zagotovo ni pričakovala, da se bo zaljubila v Lincolna. Ampak ko prispe na dan šokantni škandal novega Mooreheada, je prisiljena izbirati med svojo lastno družino in ciničnim generalnim direktorjem.

0
0
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 13. 08. 2022 02:00:21
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj