Heartless
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Enemies to Lovers (1. del)

Heartless

Bila sem opozorjena, da je Carter Hayes brezsrčen.

Vedela sem, da je član ekipe.
On te samo izkoristi in zapusti.
On je brezobziren in vedno dobi kar želi.

Pogledaš za zlomljenimi srci in ga boš našel.

''Vroč je greh za Carterja.''

Nimam časa, da bi izgubila glavo zaradi kakšnega fanta. Verjetno ne bi nikoli opazil nekoga kot sem jaz. Trenutno imam tri načrte v planu. Dokončati študij. Dobiti službo. Spraviti sestro ven iz godlje, v katero sem jo spravila. To je vse za kar imam trenutno čas. Dokler nisem slišala za stavo, ki so jo pripravljali fantje. Kdor me bo prvi spravil v posteljo, dobi denar. Tisti trenutek, ko me Carter pogleda, vem, da gre samo za stavo.

Govorim si, da je najin prvi poljub samo za zabavo.
Sovražim se, ker padam na njegov privlačen šarm.

Za neumen trenutek pomislim, da si celo želim, da bi bil on moja ljubezen. Vse kar dobim je malo pozornosti, aroganten nasmeh in lažno upanje na ''srečno do konca dni''.

Ko sem obkrožena z zmečkanimi rjuhami in vonju po seksu, ugotovim, da sem mu dovolila, da si me je vzel za štiri tisoč dolarjev.

Da bi ohranila še tisto malo časti, ki mi je ostala, se pretvarjam, da mi ni pomenilo nič. Da je bil samo seks pred zaključkom študija.

Zadnja štiri leta sem si lagala. Pripravljena sem, da naredim še zadnji korak v mojem načrtu in rešim sestro. Uganete kdo vkoraka na moja vhodna vrata?

0
0
3
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Book Depository

O tej knjigi na forumu