Here with Me
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Archer Brothers (1. del)

Here with Me

4/5 · 1 ocena

Ryley Clarke je odraščala v vojaški družini in ve kakšna so tveganja, če se poročiš z vojakom. Ko se tveganje uresniči in je njen zaročenec ubit v vojaški operaciji, Ryley ne najde izhoda iz depresije in žalovanja… dokler ji Nate Archer, brat dvojček njenega zaročenca, ne začne pomagati sestavljati njenega življenja nazaj delček za delčkom.

Evan Acrher se po šestih letih služenja v skrivni vojaški misiji vrne nazaj domov in doživi šok – ljubezen njegovega življenja Ryley Clarke je zaročena z njegovim bratom Natom. Ko je Nate vpoklican v služenje državi izven meja, dobi Evan priložnost, da ugotovi, kaj se je zgodilo v njegovi odsotnosti in kako ukrasti Ryley nazaj od nekoga, ki ga je celo življenje neskončno rad, a ga zdaj vidi kot tekmeca za Ryleyino srce.

0
1
3
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
05. 04. 2015 ob 10:06:36
Jerneja
Super opis, bi šla kr takoj brat :) Me pa spominja na film Pearl Harbor.
skyline
04. 04. 2015 ob 23:44:16
4 od 5 zvezdic
Zanimiva zgodba... ponavadi so "ljubezenski trikotniki" klišejski, pri tej knjigi pa nimam tega občutka... cela situacija skupaj je heartbreaking, niti ni pravi trikotnik glede na situacijo, je bolj ni-res-pa-je trikotnik... všeč mi je sploh to, ker si že na začetku vržen v cel point dogajanja, pa napisana je iz večih POV... je pa res, da je cliffhanger, tako da če bote prebrali prvi del, ni šanse da nebi še naslednjega...

Druge knjige avtorja

Book Depository