Hex Hall
Knjigo prispeval/a:
skyline
Hex Hall (1. del)

Hex Hall

3.8/5 · 8 ocen

Pred tremi leti je Sophie ugotovila, da je čarovnica, kar ji je povzročilo nemalo težav in zadreg. Njena mati, ki nima tega dara, jo je vseskozi podpirala in se posvetovala s Sophijinim očetom, ki je vrag, le kadar je bilo nujno potrebno. A ko Sophie pritegne preveč pozornosti ljudi, saj se ji čarovnija na maturantskem plesu ponesreči, je njen oče tisti, ki ji določi kazen: izgnanstvo v Hex Hall, izolirano šolo, katero obiskujejo njej podobni dijaki.

Že ob koncu prvega dne na novi šoli Sophie podere svojevrsten rekord v navezovanju stikov: pridobi tri sovražnike, ki izgledajo kot modeli iz naslovnic, zaljubi se v lepega vraga, strašljiv duh postane njen privesek, njen cimer pa je edini vampir v celotni šoli in najbolj osovraženo bitje. Najhuje od vsega je pa dejstvo, da skrivnostnež napada dijake in njen edini prijatelj je glavni osumljenec.

Ko Sophie sestavlja delčke skrivnostne sestavljanke in počasi začenja razumeti, kaj se v šoli dogaja, se sreča z največjo grožnjo od vseh. Antična skrivna združba je odločna uničiti celotno šolo, njihov glavni cilj pa je ubiti Sophie.

1
11
20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ancika
21. 03. 2015 ob 12:37:15
4.5 od 5 zvezdic
day
07. 03. 2014 ob 21:48:07
2.5 od 5 zvezdic
Oh ja. Sem se končno spravila tole knjigo prebrat, ker me že tolko časa čaka na tbr-listu. <br /> Ampak sem razočarana. To so Mean Girls z pridihom čarovnije.<br /> Archer pa je . . . no, ubistvu sploh nima karakterja. Nisem razumela zakaj ji na začetku ni bil ušeč, ampak potem zvečr ma pa kar že crush na njega? Ermm . . . why? In da ne govorimo o njuni non existent chemistry . . . Jesus that was stupid.
Alyy33
20. 09. 2013 ob 15:35:50
4 od 5 zvezdic
bocemeti
27. 05. 2013 ob 10:18:54
4.5 od 5 zvezdic
Lenka
08. 05. 2011 ob 15:16:01
4 od 5 zvezdic
men tud ni bla slaba. mal je blo sicer za lase prvlečeno, da sophie (mimgrede: kok je pa to eno lepo ime!) ni vedla, kdo je njen fotr. jst bi mat verjetn fentala, če mi ne bi tega povedala.
tina0
13. 03. 2011 ob 19:40:30
4.5 od 5 zvezdic
meni je bla zgodba zanimiva. Sicer sem že malo naveličana tega bad boy stuff ampak sem vseeno uživala....
nymeria
24. 01. 2011 ob 16:22:13
nymeria
Men pa ni potegnil stil pisanja, zgodba, tud junaki. Men se Sophie sploh ni zdela sarkastična. Sam izjemno nadležna. Čeprov je mela ene par dobrih (uno z obleko)
Morrigan
24. 01. 2011 ob 15:50:58
4.5 od 5 zvezdic
meni pa ni bila tako slaba. zgodba je mogoče lame (npr to z alice in predvsem delo v kleti, kar je bilo uporabljeno tudi že v nekaterih drugih knjigah), ampak sem brala že precej knjig v isti kategoriji, ki so bile slabše. napisana je precej zabavno, saj je sophie precej sarkastična, kar je meni všeč pri glavnih osebah. konec je bil zanimiv, tako da se veselim naslednjega dela.
nymeria
24. 01. 2011 ob 15:27:30
2 od 5 zvezdic
Don't read. Srsly. <br /> Od začetka je ful noro, čarovnce, čarovniki, demoni etc., sam bl ko gre prot koncu bl rata zgodba predvidljiva. <br /> Sm pa mislna da je [spoiler] Alice spaceshifter alpa vampir. my bad :D pa da pašeta Anna in Elodie pod L'Occhio di Dio [/spoiler]<br /> Like I said. NE brat, razen če ste fani brezveznih knjig.<br /> <br /> Short summary: [spoiler] maš eno novo čarovnco (ki sicer pol rata demon) in maš enga super hot čarovnika (za kerga se pol izkaže da je član L'Occhio di Dio. In pol daš ta2 skupej v klet, kjer morta nekj urejat. Pol pride še čarovčina/demonkina (spelling??) psihotična prababica, ki je duh (ampak se pol tud ugotovi da je demon) ki proba ubit ljudi, da bi ratala bl močna. in za te uboje krivijo cimro od čarovnce, ki je vampir. čarovnco hoče skori njen tip ubit in ker faila uide. in pol tale čarovnca/demon ugotovi, da je njena prababica nora. in pol je konc knjige. [/spoiler]<br /> <br /> ps. vem da je dolgo, sam to je reeeeees knjiga ki ni vredna vašega (dragocenega) časa.<br /> <br /> Aja še ocena: 4; zarad Archerja in bad doggya

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu