Hexbound
Knjigo prispeval/a:
Morrigan
Dark Elite (2. del)

Hexbound

4/5 · 1 ocena

Lily Parker je nova na šoli St. Sophia, vendar se je že naučila, da je magija lahko tvoja najboljša prijateljica - ali najhujša sovražnica.

Pravijo, da te absolutna moč absolutno pokvari. Izkaže se, da se lahko že zaradi malo magije spreobrneš na temno stran. Zato se mora Lily naučiti nadzirati svoje novo odkrite paranormalne sposobnosti, po vrhu tega, da se mora izogibati snobom, ki mislijo, da lahko nadzirajo njeno šolo, negovati svojo zagledanost v simpatičnega dijaka, z veliko volkodlaško skrivnostjo in prepirati s svojo najboljšo prijateljico Scout, ko se spopadata z najnevarnejšim življenjem Chicaga, ki vključuje tudi pokvarjene uporabnike magije, znane pod imenom Reaper.

Nato Sebastian povabi Lilly na zaseben sestanek. Sebastian je vroč, močan in Lily ponudi pomoč pri nadzoru magije, ki se pretaka po njenih žilah, na način, kot ji ne more nihče drug. Poleg tega je Reaper. Lily ne more skriti svojih sumov. Ampak kmalu bo ugotovila, da meja med dobrim in zlim ni vedno jasna.

0
2
4
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Lenka
06. 07. 2011 ob 12:04:24
4 od 5 zvezdic
po ful všečnem prvem delu me je tale razočarala. <br /> <br /> vsi liki so mi bli rahlo tečni, predvsem scout. ne morem glih rečt zakaj, sam pač tečna. edino sebastian je bil prijetna popestritev.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu