Hit the Spot
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Dirty Deeds (2. del)

Hit the Spot

Je to ljubezen ali samo igra?

Tori Rivera misli, da je Jamie McCade nesramen, ošaben in najhujši od vseh...najbolj seksi moški na katerega je kdaj vrgla oko. Slovi kot igralec, skoraj legendaren s svojimi deskarskimi veščinami. Ni pomembno kako vročično postane njeno telo, ko je on v bližini. Odločena je, da ne bo postala še ena brez pomenska cipa.

Jamie McCade vedno dobi kar si želi. Najbolj perfekten val. Najbolj vročo žensko. In Tori z njenimi dolgimi nogami in pametnimi usti, je zagotovo najbolj vroča. Ve, da ga Tori želi - večina žensk ga - ampak ona ne želi priznati. Po več mesecih zasledovanja in nepozabnega poljuba, je čas, da Jamie zapiči količek.

Jamie obljubi, da ga kmalu Tori ne bo želela samo v postelji, ampak ga bo tudi prosila za to- in mogoče ima prav. Nekako najde tisto točko v njenem srcu, da se ji odpre, kot se ni še nikomur. Ampak ko izve vse o njegovi preteklosti, lahko še vedno zaupa temu, kar se je zgodilo med njima? Ali Jamie igra tako, da jo obdrži ali da zmaga?

0
0
1

Kupi to knjigo

J. Daniels
8,30 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 07. 2020 17:00:10

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj