Hold On
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Burg (6. del)

Hold On

4/5 · 1 ocena

Cher Rivers se je že v mladih letih naučila, da ni takšne vrste dekle, ki bi dobila tisto, kar si želi. Dekle, ki bi lahko upala. Dekle, ki bi lahko sanjala. Sprijaznila se je, da srečna pravljica ni namenjena njej. Leta in leta je ljubila Garretta Merricka, ga vedno nasmejala, kljub temu da je bil zaljubljen v drugo žensko. Sprijaznila se je s prijateljstvom, saj ga je le na tak način lahko ohranjala v svoji bližini.

Družina Merrick je znana po tem, da ko ljubijo, ljubijo globoko. Ko je bila Cecelia Merrick umorjena, je ta kruti dogodek zaznamoval celo družino in nihče si ni opomogel od bolečine. Oba Cecelina otroka sta našla ljubezen in oba sta obrnila hrbet pred srečo. A Garrett "Merry" Merrick se je prepričeval, da je ženska, od katere se je ločil pred leti bila edina prava za njega.

Napoči trenutek, ko se Cher postavi Garrettu v bran in stvari med njima se spremenijo. Družina Merrick ljubi globoko, a prav tako so divji zaščitniki, sploh tistih ljudi, ki stojijo na njihovi strani. Garrettu se zdi, da je končno odprl svoje zamegljene oči in kar vidi pred sabo, mu vzame sapo.

0
1
0

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
23,44 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 27. 03. 2020 18:01:06
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2016 ob 16:10:50
4 od 5 zvezdic