Hope Burns
Knjigo prispeval/a:
skyline
Hope (3. del)

Hope Burns

Molly Burnett se boji vrnitve v svoj rojstni kraj Hope za čas sestrine poroke, še posebej ker se zaveda, da bo morala preživeti konec tedna v bližini osebe, ki je nikoli ne želi več videti. A vendar dogodek treaja le nekaj dni, zato bo Molly poskušala pozabiti svojo bolečo preteklost s svojo mladostniško ljubeznijo, Carterjem Richardsom. Kljub grenkim spominom še vedno ne more pozabiti, kaj sta si nekoč pomenila. A od tega je minilo preveč let, da bi bilo sploh še pomembno.

Toda, ko je Molly prisiljena podaljšati svoje bivanje v Hope, Carter v tem vidi svojo drugo priložnost, da končno naredi stvari prav in začne znova z edino žensko, ki jo je kdaj ljubil. Tokrat ji ne bo pustil, da bo Molly zbežala. Skupaj se bosta morala soočiti s preteklostjo in jo pustiti za sabo, saj bo le na ta način lahko upanje za prihodnost svetlo in žareče kot plamen, ki še vedno gori med njima.

0
0
0

Kupi to knjigo

Jaci Burton
8,10 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 08. 07. 2020 04:00:04
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj