Hourglass
Knjigo prispeval/a:
Kris
Hourglass (1. del)

Hourglass

4.5/5 · 3 ocene

Ena ura za novo pisanje preteklosti...

Za 17 letno Emerson Cole življenje pomeni videti stvari, ki niso tam: pozabljene vojake, strašljivi Jazz trio, ki izgine v trenutku.

Mučena s strani prikazni vse od smrti staršev, vse kar si želi je, da bi prikazni izginile in da bi lahko živela normalno življenje.

Poskusila je vse, toda vizije se vedno znova vračajo.

Ko njen dobronamerni brat predlaga svetovalca iz skrivnostne organizacije imenovane Peščena ura, je Emerson pripravljena še zadnjič poskusiti ozdraveti. Toda srečanje z Michaelom Weaverjem lahko ne le spremeniti njeno prihodnost, lahko spremeni njeno preteklosti.

0
4
7
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
taša
09. 01. 2016 ob 17:50:07
3.5 od 5 zvezdic
Ever
24. 09. 2011 ob 14:28:27
5 od 5 zvezdic
WOW. Super knjiga.<br /> <br /> Sami neki twisti pa nikoli nisem pričakovala kdo je zlobec hudobec :) Super knjiga - priporočam!
Kris
10. 09. 2011 ob 13:16:28
5 od 5 zvezdic
Zanimiva ideja za zgodbo, nekaj novega - sploh to, kako šele skozi zgodbo izvemo kaj pravzaprav Emerson &quot;je&quot;. Pisateljica nas poskuša skozi celo knjigo speljati na napačno pot in ko že mislimo, da imamo vse skrivnosti v malem mezincu, nam razkrije novo informacijo ki popolnoma poruši naše predstave. Zgodba je seveda tudi dobro spisana, dinamična in te popolnoma &quot;potegne&quot; vase. <br /> V knjigi najdemo kar nekaj dobrih karakterjev, ki zelo popestrijo dialoge v knjigi. Kar se tiče “love interest”, mi je sicer bil Michael res všeč, toda moje srce je ukradel tall, tattooed &amp; troubled Kaleb &lt;3 - Yes, I am sucker when it comes to bad boys! :$<br /> V knjigi je tut velik zapletov in nepričakovanih dogodkov, knjige nisem odložila dokler ni bila prebrana zadnja stran, ki je bdw blown my mind away! <br /> <br /> Pa še to - kok kul ime je Emerson!!! Definitivno na samem vrhu najljubših knjižnih imen in popolnoma pristaja temu močnemu, sarkastičnemu in polnemu človeških napak dekletu, ki se ne boji postaviti zase ter svoje napake obrniti sebi v prid. <br /> <br /> Really great story!!!! &lt;3<br />