Hudič v kiltu
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
MacKenzie (1. del)

Hudič v kiltu

Devil in a Kilt

3/5 · 1 ocena

Ognjeviti angel, neusmiljeni hudič in zakon, v katerem je bolj vroče kot v peklu!

Linnet MacDonnell je najmlajša izmed sedmih sestra in ne velja za družinsko lepotico. Z ognjeno rdečimi lasmi, ostrim jezikom in nenavadnim darom napovedovanja dogodkov si je za družico ne želi noben moški. Vzel pa jo bo hudič.
Linnet ne preostane drugega, kot da za moža vzame moškega, o katerem krožijo govorice, da je umoril prvo ženo in da ne poseduje ne srca ne duše.

Zlovešč in ponosen Duncan MacKenzie si od nove neveste želi le ene stvari – uporabiti njen posebni dar, s katerim bi potrdila, ali je mali Robbie v resnici njegov sin. Ne pričakuje pa, da bo MacDonnellova deklina trmasto sledila svojemu srcu, v gradu s svetlobo in smehom pregnala temo, v njegovih žilah pa zanetila silovit ogenj. Le kako si mu drzne kljubovati in mamiti hudiča, da prične čutiti tisto, česar se najbolj boji – ljubezen!

Zgodba je tako viharna, barvita in strastna, kot sta bila srednjeveška Škotska … in Hudič v kiltu!

0
1
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 18. 03. 2023 11:30:18
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
monique
29. 10. 2017 ob 18:45:38
3 od 5 zvezdic
Sicer mi je bila zgodba dobro zastavljena in tudi zgodovinsko obdobje lepo upodobljeno, se mi je branje nekako vleklo. Ne Duncan ne Linnet mi nista bila pretirano pri srcu, še najbolj všeč mi je bil Marmaduke – kljub groznemu imenu :p – in verjetno bom nadaljevanje vseeno prebrala samo zaradi njega.