Idealna nevesta
Knjigo prispeval/a:
elchy
Cynster (11. del)

Idealna nevesta

The Ideal Bride

5/5 · 1 ocena

Častni člani kluba Cynster, med katerimi je tudi Michael Anstruther-Wetherby, ne morejo drugače, kot da sledijo svojim navadam. Zdi se, da je Michaelova prihodnost v parlamentu zagotovljena, manjka mu le še pokorna žena.

Ko že izbere popolno kandidatko – nežno mladenko in poleg tega še iz družine diplomatov in politikov – pa mu načrte prekriža dekletova lepa in odločna teta Caroline Sutcliffe, ki za svojo nečakinjo načrtuje drugačno prihodnost. Caro slovi kot prekaljena diplomatska gostiteljica z dolgim stažem. Njen pokojni mož je bil ambasador na Portugalskem in še vedno je zelo vplivna tako v diplomatskih in političnih krogih kot tudi nasploh v visoki družbi – idealna nevesta.

Carojin nesrečni zakon je bil dogovorjen in brez ljubezni, zato noče niti slišati o vnovični poroki. A Michael je prepričan, da jo bo zapeljal in si bo premislila. Ji bo lahko spodnesel tla pod nogami in ji pokazal pravo ljubezen?

1
2
0

Kupi to knjigo

Stephanie Laurens
8,69 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 01. 08. 2020 15:00:13
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
blue.motion.grey
05. 05. 2017 ob 21:25:15
5 od 5 zvezdic