Ignited
Knjigo prispeval/a:
skyline
Titanium Security (1. del)

Ignited

4.5/5 · 1 ocena

Ko talibanska celica umori njenega očeta v plemenski Pakistanski regiji, Khalia Patterson obuje očetove poslovne čevlje in se odloči nadaljevati njegovo delo v Fair Start Foundation, nevladni neprofitni organizaciji, ki se bori za izobraževalne pravice deklic. Ko prispe v Pakistan, sreča Hunterja Phillipsa, bivšega SEALa in šefa njene varnostne službe Titanium security. Khalia hitro spozna, da je njen prihod v Pakistan vzbudil zanimanje sovražnikov ter da ni zagotovila, da bo ta obisk kljub zaostreni varnosti preživela.

Hunter je sprejel delo varovanja Khalie kot uslugo svojemu šefu. Od prvega srečanja z njo mu postane jasno, da bo pritegnila težave, ki jih nihče od njiju ne potrebuje. Nevarna talibanska celica, ki je ubila njenega očeta, je odločna Khaliji zadati enako usodo. Za Hunterja je njeno varovanje ena izmed najtežjih nalog, ki jih je kdaj opravljal, saj jo ima za popolno amaterko, ki ne razume zakonov vojne. A Khalia ga vedno znova preseneti s svojim odzivom na dogajanje okoli nje, saj je pogumna in stoji za svojimi načeli. Več časa preživita skupaj, v večjih težavah je Hunter, saj mora zdaj biti boj še s samim sabo in čustvi, ki se rojevajo za Khalio. Ko bo njegova naloga varovanja končana, se bosta morala posloviti. A Hunter ugotovi, da je to nesprejemljivo, saj je ne bo mogel spustiti iz rok.

1
1
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
22. 03. 2015 ob 10:37:35
4.5 od 5 zvezdic
Obožujem to serijo, ki je ena izmed boljših iz "men in uniform" tematike po mojem mnenju. Oooh Titanium Security men <3 <3 <3 Seveda je romantična zgodba z nekaj twisti, ampak všeč mi je, da je poleg glavne romantične zgodbe vedno zraven še akcijska pripoved, skozi celo knjigo se razpleta glavni vojaški/varnostni problem in nikoli ni dolgočasna chick lit zgodbica. Pa tudi junakinje so kar močni karakterji v teh knjigah.