Igra brez časti
Knjigo prispeval/a:
Ever

Igra brez časti

Gentlemen and Players

3.5/5 · 2 oceni

Sv. Ozvald je elitna šola na angleškem podeželju; stara, ugledna, draga. Razvajenim aristokratskim dečkom, ki jo že desetletja obiskujejo, predstavlja statusni simbol, Julianu Nigu, otroku šentozvaldskega vratarja, pa pomeni veliko več - simbol drugačnega, boljšega življenja. Zato se brez denarja, brez plemiškega naslova in brez pravih "korenin", a z neustavljivo željo po znanju in preseganju razrednih barier pomeša mednje. Nekaj časa uspešno skriva svojo identiteto, a igra se mora enkrat končati.

Dobro dekado pozneje Sv. Ozvald še vedno samozadostno živi svoje življenje. Madeži iz zgodovine so pozabljeni, tragični dogodki iz preteklosti potisnjeni v podzavest. Julian Niga pa nesrečnega srečanja s samopašnim mastodontom ni pozabil, zato tokrat kot eden od profesorjev skrbno načrtuje svoje vnovično srečanje z njim. In svoje maščevanje. Igro moči. Igro brez časti.

0
1
0

Kupi to knjigo

Joanne Harris
10,65 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 29. 05. 2020 08:00:20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
strozy
09. 08. 2017 ob 11:54:13
3 od 5 zvezdic
Gea
06. 02. 2015 ob 09:40:28
4 od 5 zvezdic