In the Arms od Stone Angels
Knjigo prispeval/a:
taša

In the Arms od Stone Angels

5/5 · 2 oceni

Pred dvemi leti je Brenna naredila nekaj kar si nikoli ne bi mogla misliti. Bila je priča posledicam umora in obtožila je svojega najboljšega prijatelja, prvega fanta, ki ga je ljubila.

Sedaj, stara 16 let, se vrne v Oklahomo in odkrija, da Isaac 'Beli Ptič' Henry ni v popravnem domu. Zaprt je v psihiatrični bolnišnici, zamrzjen v času, zaklenjen v svoje misli v najhujšem trenutku njegovega življenja. Ko se ga Brenna dotakne jo potegne v peklensko vizijo, vidi grozljive demone in iluzije, ki jih ne razume.

Osamljena in sama, proti celemu mestu, tarča napadov svojih bivših sošolcev , proti šerifu mesta in klanu, ki odklanja, da bi pomagal 'enemu svojemu'. Takrat pa se Brenna zave, da je ujeta v preteklosti tako kot Beli Ptič in tokrat mu ne bo obrnila hrbta. Ona je edina, ki lahko reši oba. Pa čeprav mora zato razkriti svoj 'dar'...dar, ki ga je skrivala celo življenje.

1
1
3

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 10. 12. 2019 06:31:00
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elody
10. 09. 2011 ob 11:55:22
5 od 5 zvezdic
elody
10. 09. 2011 ob 11:55:13
5 od 5 zvezdic
Book Depository