In the Company of Wolves
Knjigo prispeval/a:
skyline
SWAT: Special Wolf Alpha Team (3. del)

In the Company of Wolves

4.5/5 · 1 ocena

Odprl je usta, da bi ji ukazal, naj spusti MP5, ki ga je merila v njega, ampak iz njegovega grla ni prišel noben zvok. Oropala ga je sposobnosti govora. Ustreliti jo, ni bila opcija. In ideja, da jo aretira, mu ni bila všeč.

V mestu je nova tolpa kriminalcev, ki so organizirani in skrajno neusmiljeni. Ko Eric Becker, skupaj s preostalo Dallas SWAT ekipo, konča v središču streljanja, takoj zazna veliko število volkodlakov. Izkaže se, da so novi slabi fantje skupina volkodlakov.

Med streljanjem se Becker sooči iz oči v oči z najbolj čudovito žensko, ki jo je kdaj videl. Becker naredi prvo logično stvar. Skrije jo in zapusti prizorišče s preostalo svojo ekipo.

Jayna Winston nima pojma, zakaj ji je pripadnik SWAT pomagal, ampak je vesela, da je storil to. Odkar je njen trop prišel v stik z mafijci iz vzhodne Evrope, je počasi vse začelo razpadati. Kaj tatica Jayna s svojim uličnim znanjem namerava storiti z vročim alfa moškim volkom, ki je policist?

0
1
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 10. 07. 2020 19:00:09
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
23. 02. 2016 ob 13:48:34
4.5 od 5 zvezdic