Infinity
Knjigo prispeval/a:
Ever
Chronicles of Nick (1. del)

Infinity

4/5 · 2 oceni

Nick Gautier je star štirinajst let in misli da ve vse o svetu okoli njega. Ulice so ga naredile močnega in sarkastičnega. Toda Nickov svet se spremeni, ko ga njegov najboljši prijatelj želi umoriti. Reši ga skrivnosten vojščak, ki se bori še bolje od Chucka Norrisa in Nicku predstavi svet Dark-Hunterjev, nesmrtnih lovcev na vampirje, ki želijo rešiti človeštvo.

Nick tako hitro spozna, da je njegov svet poln nadnaravnih bitij. Kapitan nogometne ekipe je volkodlak, dekle, ki mu je pa že od nekdaj všeč, ponoči za zabavo ubije nesmrtne.

1
5
9

Kupi to knjigo

Sherrilyn Kenyon
7,00 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 30. 06. 2020 12:00:05
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ever
14. 09. 2010 ob 20:38:32
3.5 od 5 zvezdic
Ni se mi je dalo do konca prebrat - 30 strani pred koncem sem zaprla, ker mi je bilo zadnjih nekaj strani ful dolgočasno :\<br /> <br /> Nick je faca pa smešen pa vse, samo pri sami zgodbi je vsega preveč. Sej mi je kul z temi bogovi, grška mitologija, demoni pa to, samo mi je bilo vsega res preveč pa je pol rahlo neurejeno zvenelo. No, mogoče se je pa samo meni tak zdelo :)<br /> <br /> Pišuka, nikoli nisem zadovoljna - včasih se premalo dogaja, drugič preveč :D
Ever
28. 08. 2010 ob 08:10:31
Ever
O super, mene je edino strah, ker je tak mlad in si potem mislim, da ne bom neke vredu romance dobila... Vsaj 15+ da so, te se že kaj dogaja :D<br /> <br /> Je pa to verjetno naslednja za White Cat, ki jo bom prebrala :)
Arwenis
28. 08. 2010 ob 00:06:43
4.5 od 5 zvezdic
9 dam zaradi tega ker se rdeča nit zgodbe še malo lovi, pa malo vmesnih trenutkov je čudnih--&gt; Brala sem na telefonu, tko da razumljivo.<br /> Morem pa pripomnit da je humor v tej knjigi zakon. Ko sem brala na avtobusu, sem se komaj zadrževala da se nisem muzala. Komaj čakam nadaljevanje.... And by the way, zasnova zgodbe in domišljija sta kar kul.