Infraction
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Players Game (2. del)

Infraction

Najbolj prodajana pisateljica Rachel Van Dyken dokazuje, da vsi zadetki privedejo do zmage. Izven igrišča pa vajeti spremenijo celotno tekmo.

Profesionalni nogometaš Miller Quinton bi naredil vse za svojega najboljšega prijatelja in soigralca- šel bi tudi na "lažni zmenek" s prijateljevo sestro. Tisto česar nihče ne ve je, da se je pred sedmimi meseci v Vegasu med Millerjem in Kinsey zgodilo veliko več kot poljub. Miller ve, da je ta navijačica prepovedana zanj in za vse ostale fante na igrišču.
Vendar se vseeno ne more ustaviti.
Kinseyevo življenje je na robu propada. Njen oče ima raka. Njen zaščitniški brat propada. Zmenki z Millerjem so lažni, ampak je on edini fant, ki ji lahko pomaga, da pozabi na vse - vključno z razlogi zakaj se mora držati stran od nogometašev. V vsakem afektu ji Miller omogoča varnost...čeprav z njim ni varna.
Skušnjava testira vsa pravila pri igri ljubezni. Ampak koliko časa se lahko igrata, če je zmaga trši cilj, kot si onadva zamišljata?

0
0
2

Kupi to knjigo

Rachel Van Dyken
9,85 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 21. 06. 2021 00:00:16
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj