Intercepting Love
Knjigo prispeval/a:
skyline
Second Chances (5. del)

Intercepting Love

Oba imata, kar si Kate želi, a le eden ima to, kar potrebuje.

Delati s profesionalnimi športniki in jim pomagati okrevati po poškodbah je bila za Kate Townsend sanjska služba, a po nesreči, ki ji je pustila brazgotine po telesu in ji zlomila dušo, Kate ne dovoli, da bi se zgodovina psihične in fizične bolečine ponovila. Želi se osredotočiti samo na svojo službo in ne prenašati razočaranosti in prizadetosti na paciente. A to je težko, ko dva pacienta nujno potrebujeta njene zdravilne roke in v njej vsak po svoje vzbudita strast, ki si jo je tako dolgo zanikala.

Cooper Davis, popularna zvezda NFL-a in najbolj zaželjeni samski moški, se mora preseliti na drugo stran države, saj je zaradi poškodbe osramočeno zamenjan v klubu. Zagrenjen zaradi nove službe zatira probleme s pomočjo alkohola in drog in si skoraj uniči celotno kariero. Ko spozna Kate, ki mu pomaga okrevati, je presenečen nad njeno odločnostjo in vztrajnostjo pri delu, ne glede na to, kolikokrat mu ne uspe. Vedno bolj je navezan na njo in nič ga ne bo ustavilo, dokler ne bo njegova.

Prvak motokrosa in vsesplošno bad boy Luke Collins ne pozna odgovora Ne. Zadnje štiri mesece je uporabljal svoj šarm in vse oblike zapeljevanja, ki jih pozna, da bi končno dobil svojo sanjsko žensko Kate. Potrebuje le eno priložnost, da ji dokaže, da je pravi moški zanjo. Luku nikoli do sedaj ni spodletelo, a nikoli se še ni naredilo, da mora z nekom tekmovati za žensko srce.

0
0
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj