Into This World We're Thrown
Knjigo prispeval/a:
skyline
Desert Sons (2. del)

Into This World We're Thrown

4.5/5 · 2 oceni

Scott in Ryan se srečata z novimi izzivi, ko priznata svojo skrivno zvezo bližnjim prijateljem in družini. Spoznata tudi nova čustva: srčno bolečino in ljubosumje. Njuna zveza je postavljena na veliko preizkušnjo, ko umre Ryanova babica, pri kateri je živel pred selitvijo. Ko se Ryan vrne iz domačega kraja, kjer je bil pogreb, je popolnoma spremenjen in Scott ne razume te spremembe. Ryan se zapre vase, temna čustva ogrozijo njegovo življenje, ni več prepričan v svoje odločitve glede Scotta in to ga vrže v globoko depresijo.

Scott je zmeden. Ryan ga ne želi več v svoji bližini in Scott ne razume zakaj. Njuna zveza se strmo spušča navzdol, če bi temu lahko sploh rekel zveza. Istočasno spozna prefinjenega oboževalca na njegovi šoli, ki se ne bo ustavil, dokler ne bo imel Scotta. In Preston bo dobil Scotta, to je le še vprašanje časa. Nepremišljeno dejanje na šolskem parkirišču, ko Ryan pripelje Scotta v šolo, spremeni vse. Scott je prepričan, da ju nihče ni opazil, a se moti. Med opazovalci je tudi Joe, ki sovraži geje in tako si Scott pridobi sovražnika, ki spremeni njegovo življenje na šoli v pekel.

Bo Preston dokončno uničil upanje, da Scott in Ryan rešita svojo zvezo?

Se bo Ryan lahko sprijaznil s svojo zgodovino in pozabil na temne misli in nočne more? Katera so tista dejanja, ki odlikujejo ljubezen? Je ljubezen sploh dovolj za srečo? In kaj dejansko je sreča?

0
1
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
23. 01. 2011 ob 13:42:56
4.5 od 5 zvezdic
skyline
23. 01. 2011 ob 13:42:49
4.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository