Isla and the Happily Ever After
Knjigo prispeval/a:
Ancika

Isla and the Happily Ever After

4.7/5 · 3 ocene

Romantična Isla je zagledana v Josha že vse od njenega prvega letnika na ameriški šoli v Parizu. Po naključnem srečanju na Manhattanu med poletnimi počitnicami je Isla vzhičena in vse kaže, da je romanca veliko bližje, kakor bi si lahko dekle zamislilo. Ko pričneta z obiskovanjem zadnjega letnika v Franciji, sta se Isla in Josh primorana spoprijeti z raznimi izzivi, vključujoč družinskimi problemi, njuno negotovo skupno prihodnostjo ob vpisu na fakulteto ter realno možnostjo, da bosta morala biti narazen.

1
3
2

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 24. 09. 2022 12:00:08
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
BooksandBeauty
26. 09. 2016 ob 09:20:08
4 od 5 zvezdic
Isla mi je od vseh treh deklet v seriji najmanj prijetna. Res mi je všeč njen stil in občutek za modo, a je za moje pojme preveč jokava in teatralna, velikokrat dela iz muhe slona. Josh je še kar v redu, a Cricketu, predvsem pa Etiennu ne seže do kolen.
Kejtie
05. 07. 2015 ob 13:47:55
5 od 5 zvezdic
Ancika
21. 03. 2015 ob 12:07:40
5 od 5 zvezdic
Preden sem se lotila knjige, sem prebrala par review-jev na goodreadsu in nisem mislila, da mi bo knjiga toliko všeč. Ker naj ne bi bila tako "cute" in "sweet kot prvi dve. Ampak moram rečt, da mi je ta najljubša izmed treh... mogoče, ker je malo "realnejša" in na mesto tega, da je osredotočena na probleme, kdaj kako in zakaj bosta glavna lika lahko skupaj (v prvih dveh deli šele na koncu), se osredotoča na probleme v sami zvezi, probleme o skupni prihodnosti po zaključeni šoli... LOVED IT!!